top of page

ORIENTACIÓ

Circuit d'Orientació Bàsic

     .EDAT:  A partir de 9 anys.

     .CARACTERÍSTIQUES: Circuit bàsic i permanent d'introducció en el món de l'orientació. Recorregut de 500 m. El              monitor subministrarà una brúixola i mapa i s'hauràn de trobar les fites proposades pel bosc. 

     .DIFICULTAT: baixa.

     .REQUISITS: Un adult haurà d'acompanyar els nens menors de 12 anys.

     .DURADA: 0,30 h

Circuit d'Orientació Avançat

.EDAT:  A partir dels 9 anys.

.CARACTERÍSTIQUES: Circuit esportiu permanent avançat on el usuari haurà d'esmerar-se per trobar les fites proposades. Recorregut de 1 km de llargada on es posaran en pràctica també els conceptes de rumbs en la brúixola. Pensat per a tots públics on es pot afrontar com una excursió o una competició. Es subministra una búixola i mapa amb control de les fites proposades. Es pot fer de manera autònoma (famílies, grups amics...) o supervisada per un monitor (escoles, casals,.../grup mín 20 persones).

.DIFICULTAT: Mitja.

.REQUISITS: Per grups s'ha de reservar l'activitat al:

   -telèfon: 649640039

   -correu: info@estiulaventura.cat

.DURADA:  1h

Orientació i Descoberta

.EDAT:  A partir dels 9 anys.

.CARACTERÍSTIQUES: Circuit permanent pedagògic pensat per a grups escolars però per a tots públics, on haurem d' utilitzar la brúixola amb precisió i trobar els elements correctes de cada rumb proposat i alhora tenir observació de l'entorn per respondre correctament a les preguntes del monitor. Activitat lúdica i a la vegada formativa amb la intenció de descobrir l'entorn natural, aprendre conceptes d'orientació i fomentar el treball en equip. Aquesta activitat s’iniciarà amb l’explicació de les tècniques d’orientació existents i la lectura dels mapes (escales, rumbs i triangulacions). Circuit radial, controlat per un monitor.

.DIFICULTAT: Mitja.

.REQUISITS: Mínim 20 persones. Imprescindible reservar al:

            

             -telèfon: 649640039

             -correu: info@estiulaventura.cat

.DURADA: 1h-1'5 h

Plànol ESTIULA AVENTURA 2022.png

Clica sobre el mapa per ampliar-lo

bottom of page