top of page

QUÈ ÉS

Plànol ESTIULA AVENTURA 2022.png

   ESTIULA Aventura és un Parc d'Aventura situat en un paratge de gran bellesa de la comarca del Ripollès, enmig de verdes pastures i envoltat de frondosos i frescos boscos d'aquest racó del Pirineu de Girona.

El Parc de Tirolines ESTIULA Aventura es troba en la preciosa vall de Sant Llorenç de Campdevànol, als peus de la Serra de Montgrony, des d'on s'observa el cim més alt, el Costa Pubilla de 2053 m.

La ubicació del 'bosc vertical' d'ESTIULA Aventura és en la confluència de dos rius, el Merdàs que circula pel fons de la vall en direcció oest-est i el Torrent d'Estiula que circula en direcció sud-nord i on la força de l'aigua ha anat forjant amb milers d'anys els espectaculars i protegits Gorgs d'Estiula anomenats popularment '7 Gorgs' i coneguts a la zona com a 'Torrent de la Cabana'. 

ESTIULA Aventura és concient d'aquest valuós espai natural que l'envolta i sempre ha cregut en la necessitat de preservar-lo, així doncs sempre hem tingut en compte la integració al paisatge de les instal·lacions com també utilitzar tècniques amb el menor impacte possible en la construcció del Parc d'Aventura.

Recentment, hem creat uns Circuits d'Orientació en el bosc, activitat paral·lela al 'Bosc Vertical'. És del tot recomanable per fer en família, grup escolar o grups d'empresa, ja que incorpora valors afegits de repte i aprenentatge a la vegada que ajuda a gaudir, descobrir i conèixer el privilegiat entorn que ens trobem. 

 

ESTIULA Aventura també disposa d'una magnifica zona de bar, on podeu fer un tast del Producte del Ripollès que tenim i on podreu recuperar forces amb unes idíl·liques vistes.

Característiques, equipaments, serveis i altres:

  • Més de 3 hectàrees de bosc.

  • Parc d'Aventura amb 65 jocs distribuits en 5 circuits acrobàtics.

  • Circuit de megatirolines amb la tirolina més gran de Catalunya.

  • Bar amb refrescos, fustes d' embotits i formatges del Ripollès, aperitius, cafès...

  • Circuits d'Orientació adaptades per edat / cicle escolars.

  • Zona dels '7 gorgs' d'Estiula o 'Torrent de la Cabana' a escassos minuts del parc

  • Zona Recepció, àrea d'equipament i zona de briefing o iniciació.

  • Pàrquing amb més de 50 places.

  • Entorn privilegiat i molt més per descobrir a poc més d' 1 hora de Barcelona i Girona!!

Els circuits d'aventura són recorreguts dissenyats per proporcionar als participants una experiència emocionant i desafiant en entorns naturals o artificials. Aquests circuits solen ser presents a parcs temàtics, parcs d'aventura, camps de entrenament a l'aire lliure o llocs amb instal·lacions específiques per a activitats daventura.

bottom of page