top of page
SEGURETAT
DSC_1152.JPG

SISTEMA DE LÍNIA CONTÍNUA !!

               100% SEGUR

             + SENZILL PROGRESSAR .

ESTIULA Aventura disposa de tots els requisits legals, tant de seguretat, com d'assegurances a nivell d'accidents i responsabilitat civil. L'empresa es regeix segons la Normativa Europea UNE EN15567-1 pel que fa a la construcció i UNE EN 15567-2 pel que fa a l'explotació del parc. Mitjançant una empresa externa, el parc obté una CERTIFICACIÓ anual de construcció i de manteniment de les instal·lacions, juntament amb un estudi fitosanitari, per comprovar l'estat de salut de cada un dels arbres.

ESTIULA Aventura proporciona un equip de protecció individual (EPI) a tots els usuaris, el qual és OBLIGAT, per poder pujar a qualsevol dels circuits del parc. Abans de començar els circuits d'aventura, els monitors explicaran en el Circuit d'Iniciació (BRIEFING), el funcionament, els equipaments i la seguretat del parc, amb la finalitat que tothom, de manera autònoma, tingui ben clar el SISTEMA de SEGURETAT del parc.

En tot moment hi haurà un MONITOR que des de el terra, supervisarà els usuaris i prestarà l'ajuda necessària pel bon funcionament de l'activitat.

ESTIULA Aventura, el Parc d'Aventura amb la tirolina més gran de Catalunya

ESTIULA Aventura, el Parc d'Aventura amb la tirolina més gran de Catalunya

Play Video
bottom of page