top of page

COM ARRIBAR

Estiula Aventura és ubicat en el terme municipal de Campdevànol, en un dels paratges més bonics del Pirineu de Girona, en la comarca del Ripollès. La direcció és:

Estiulaventura, Camí de l'Auró s/n, 17530, Campdevànol, Girona

 Ubicació GPS : 42.228315, 2.130297

baner_ubicació.png

Arribar per carretera:

 

       Desde Ripoll pujarem per la C17 (més endavant N-260) direcció Campdevànol/Puigcerdà i sols en 3 km arribarem a Campdevànol, on girarem a l'esquerre direcció Gombrèn per la carretera GI-401 i quan passem el Càmping Pirinenc i poc després el rètol de km nº 3 trobarem un trencant a mà esquerre amb la indicació 'Estiulaventura', el pàrquing és a 300 m per una pista encimentada.

 

       Desde Ribes de Freser baixarem per la N-260 direcció Campdevànol, en 10 km hi arribarem i girarem a la dreta en direcció Gombrèn per la carretera GI-401 i quan passem el Càmping Pirinenc i pos després el rètol de km nº 3 trobarem un trencant a mà esquerre amb indicació 'Estiulaventura', el pàrquing és a 300 m per una pista encimentada.

         

Arribar per tren:

      Per Campdevànol passa la línia 07.(Línia Barcelona-Vic-Ripoll-Puigcerdà). Podeu consultar horaris a:

http://rodalies.gencat.cat/ca/horaris/

       Desde l'estació de tren de Campdevànol podem accedir a peu a Estiula Aventura pel camí ral que va desde Campdevànol a Gombrèn i a meitat de camí en el trencant a mà esquerre de l'itinerari dels '7 Gorgs' o 'torrent de la cabana' arribem al Parc d'Aventura.

         Desde l'hospital també surten línies d'autocars interurbanes Ripoll/Campdevànol/Gombrèn/... ...Berguedà. Us poden deixar al trencant de la carretera, de camí cap a Gombrèn, on posa el rètol 'Estiulaventura' si els hi demaneu. Consulteu a:

https://www.autocarsmir.com/linies/

Arribar per bus:

 

         Per Campdevànol passen els Autobusos TEISA amb la línia Camprodon-Campdevànol-Ripoll-Vic-Barcelona. Podeu consultar horaris a:

http://www.teisa-bus.com/ca/horaris

Desde Campdevànol seguir indicacions de més amunt per arribar a peu o autocar fins Estiula Aventura.

bottom of page