COM ARRIBAR

Estiula Aventura és ubicat en el terme municipal de Campdevànol, en un dels paratges més bonics del Pirineu de Girona, en la comarca del Ripollès. La direcció és:

Estiulaventura, Camí de l'Auró s/n, 17530, Campdevànol, Girona

 Ubicació GPS : 42.228315, 2.130297

baner_ubicació.png

Arribar per carretera:

 

       Desde Ripoll pujarem per la C17 (més endavant N-260) direcció Campdevànol/Puigcerdà i sols en 3 km arribarem a Campdevànol, on girarem a l'esquerre direcció Gombrèn per la carretera GI-401 i quan passem el Càmping Pirinenc i poc després el rètol de km nº 3 trobarem un trencant a mà esquerre amb la indicació 'Estiulaventura', el pàrquing és a 300 m per una pista encimentada.

 

       Desde Ribes de Freser baixarem per la N-260 direcció Campdevànol, en 10 km hi arribarem i girarem a la dreta en direcció Gombrèn per la carretera GI-401 i quan passem el Càmping Pirinenc i pos després el rètol de km nº 3 trobarem un trencant a mà esquerre amb indicació 'Estiulaventura', el pàrquing és a 300 m per una pista encimentada.

         

Arribar per tren:

      Per Campdevànol passa la línia 07.(Línia Barcelona-Vic-Ripoll-Puigcerdà). Podeu consultar horaris a:

http://rodalies.gencat.cat/ca/horaris/

       Desde l'estació de tren de Campdevànol podem accedir a peu a Estiula Aventura pel camí ral que va desde Campdevànol a Gombrèn i a meitat de camí en el trencant a mà esquerre de l'itinerari dels '7 Gorgs' o 'torrent de la cabana' arribem al Parc d'Aventura.

         Desde l'hospital també surten línies d'autocars interurbanes Ripoll/Campdevànol/Gombrèn/... ...Berguedà. Us poden deixar al trencant de la carretera, de camí cap a Gombrèn, on posa el rètol 'Estiulaventura' si els hi demaneu. Consulteu a:

https://www.autocarsmir.com/linies/

Arribar per bus:

 

         Per Campdevànol passen els Autobusos TEISA amb la línia Camprodon-Campdevànol-Ripoll-Vic-Barcelona. Podeu consultar horaris a:

http://www.teisa-bus.com/ca/horaris

Desde Campdevànol seguir indicacions de més amunt per arribar a peu o autocar fins Estiula Aventura.